Blagovna znamka

Free-dom sedežne vreče

Poležavanje v udobju in stilu. Naša hrbtenica in oči si želijo spočiti od trdih in robustnih oblik običajnih stolov. Sedežne vreče so estetske in tudi ergonomsko učinkovite, polnilo vreč je iz stiropornih kroglic zato se vreča prilagaja hrbtenici, počitek na sedežni vreči pa je prijeten in sproščujoč. Kroglice omogočajo, da se sile na hrbtenico enakomerno razporedijo, ne glede na položaj (sedenje ali ležanje). Vreče za počitek so namenjene vsem generacijam za neskončno uživanje, igro in udobje.

Sedežne vreče so priljubljena oblika pohištva iz tkanine, polnjene z kroglicami iz penjenega stiropora. Sedežne vreče so bile zelo priljubljene v poznih 1960 in začetku 1970. Njihova priljubljenost se je nadaljevala v sredini 1990-ih.

KOLEKCIJA MODEL PRODAJNA Z DDV
FUTURA 150 60,00
  300 85,00
  500 105,00
  POUŠTR 105,00
  TABY 30,00
 
MOSAIC 150 75,00
  300 110,00
  500 140,00
  POUŠTR 140,00
  TABY 40,00
 
LINO 150 75,00
  300 99,00
  500 150,00
  POUŠTR 150,00
  TABY 45,00

Free-dom vodne postelje

Na naših vodnih posteljah spi že več kot 110.000 zadovoljnih Evropejcev. Postelje so razvite in izdelane v Belgiji pri največjem evropskem proizvajacu sistemov vodnih postelj. Prav tako so vsi sestavni deli proizvedeni v Evropi. Postelja se prodaja v državah Evropske skupnosti. Prepričajte se o prednosti vodnih postelj Free-dom.

Vodna postelja Free-dom ponuja širok izbor izdelkov lastne blagovne znamke postelj. Ponudba je ena najpopolnejših in najbolj raznolikih na celotnem tržišču. Celoten program zajema ogromno kombinacijskih možnosti, hkrati pa gre za dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

Vodna postelja bo narejena po vaših merah. Na njej se boste naspali bolje in bolj zdravo, saj je vodna postelja najbolj zdrav spalni sistem, ki ga poznamo. Postelja se od vseh predmetov v vašem gospodinjstvu uporablja najbolj pogosto. Zato so vse vzmetnice, navadne in vodne, izpostavljene različnim plesnim, mrčesu, pršičam... Z uporabo čistila za čiščenje vinila ostane vaša vodna postelja čista in varna pred insekti. Zato je vodna postelja najboljša, če se želimo kvalitetno naspati.

Vodna postelja poskrbi za udobje z uporabo 4D vzmetnice. Pritisk vodne postelje je enakomeren po celem telesu, kar omogoča, da je vodna postelja bolj primerna za ležanje oziroma se na njej lahko sprostite.

Free-dom savne

POKLIČITE ZA VAŠO SAVNO ŠE DANES

NA 01 72 27 597 ALI PIŠITE MAIL info@free-dom.si

Beseda savna je finskega izvora in označuje obliko kopeli, na katero prisegajo Finci sami in je v tej deželi v navadi že stoletja. Gre za preprosto leseno hišico postavljeno v naravo, največkrat ob jezerih ali morju.

Ljudje se po savnanju počutijo prečiščene in lažje, nekoliko izžete, pa vendar polne pozitivne energije ter zagona. Savnanje je dejavnost, ki jo je vredno vsaj poskusiti.


Sleep line

Za dober spanec je pomembna kvaliteta postelje. Vodne postelje po meri Sleep line so najboljše na trgu. Raziskave spanja so pokazale, da je spanec sestavljen iz večih faz. Najpomembnejša je faza globokega spanca, v kateri se proizvaja poseben hormon, ki spodbuja rast, obnavljanje telesnih celic, telesno energijo ter presnovo. Revolucionarne postelje s 4D tehnologijo skrbijo, da čim hitreje dosežete fazo globokega spanca. Z uporabe naše postelje po meri boste spali intenzivnejše in bolj zdravo. Dan začnete z več energije, "funkcionirali" boste bolje. Spanec je v veliki meri odvisen tudi od kvalitete postelje.

Free-dom pohištvo

free-dom pohištvo

Naše izkušnje zagotavljajo, da vam pomagamo pri odločitvah, rešujemo tehnične probleme, lahko svetujemo glede funkcionalnosti. Pomagamo vam pri izbiri pravih materialov. Svetovanje v času gradnje objekta pripomore k boljši izvedbi, zato je če se obrnete na nas, ko ste še v fazi gradnje ali prenove vašega objekta.

Za izdelavo uporabljamo vezano ploščo, oplemeniten iveral, masiven les, kerrock za pulte. Uporabljamo okovja priznanih proizvajalcev.

V sodelovanju z ostalimi dejavnostmi našega podjetja se lahko dogovorimo tudi za oblikovanje celotnega prostora, skupaj ostalo opremo , razsvetljavo...

REX

 

Kolekcija zložljivega pohištva REX je zasnovana z mislijo na vaše udobje. Minimalistična zasnova s čistimi linijami je ergonomsko domišljena, perforacija pa ustvarja prijeten občutek zračnosti. Stol REX je izjemno lahek, saj je ljubezen do lesa oblikovalca vodila k racionalni izrabi materiala. Privoščite si kraljevsko sedenje v fotelju, na stolu ali na gugalniku in se sprostite v objemu prijetne topline lesa, ki pohištvu kolekcije REX zagotavlja dolgo življensko dobo.

Vaš dom je izraz vaše individualnosti. Iz okrasnega zbirateljskega predmeta občudovanja se stol REX zlahka prelevi v udobno zložljivo pohištvo, po uporabi pa zložite in diskretno pospravite. Če vam je bližji subtilen način izražanja, izberite barvo, ki se zlije s toni v vašem stanovanju oz. pisarni. Za samozavestne posameznike, ki jih ni strah osebnega izraza, pa priporočamo REXa v kontrastnih in živih barvah.  Stol REX se prilagodi vašemu stilu in zaživi skupaj z vami!

Artikel Maloprodajna cena z DDV v €
Stol REX 250
Fotelj REX 250
Gugalnik REX 300
Mizica REX 199
Ležalnik REX 300