Katalog

Pokličite za zalogo na 01 72 27 597 ali pišite na: info@free-dom.si. Naročeno vam dostavimo v 5 delovnih dneh na vaš naslov v Sloveniji.

Ogrodje vzmetnice je bilo prvič predstavljeno pred več kot sto leti, v želji doseči dolgo življenjsko dobo vzmetnic, ki iz dneva v dan narašča. Naše vzmeti so proizvedene po Bonnell sistemu, najbolj pogostim v svetu, ki zagotavlja visoko zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.
 Za vzmet je pomembno, da je močne konstrukcije, tiha in obenem elastična. To zagotavlja, da je vzmetnica udobna in čvrsta. Žična vzmet bi zaradi močnega pritiska motila naše spanje, zato smo v naše vzmetnice vstavili in izolirali vzmeti s kvalitetno in močno tako imenovano box strukturo, ki je odporna zoper deformacije.

Takšna konstrukcija zagotavlja podporo različnim delom telesa kot so komolci ali boki in ob enem daje občutek nežne masaže. Vzmetnice so odličen podpornik in dajejo telesu popolno podporo med spanjem.

Naše vzmetnice zagotavljajo ugodje, ki temelji na skladni kombinaciji dveh sklopov:

  klasično žično jedro,

  bogata polnila, ki so pravilna podpora telesu pri spanju.

Polnilo z različnimi masažnimi conami

Polnilo zagotavlja nežno masažo, obnavlja mišično muskulaturo v različnih delih telesa, ter blagodejno vpliva na krvni in limfni obtok. Zagotavlja popolno sprostitev telesa, sprošča stres, ki se akumulira tekom dneva in omogoča sproščen spanec. Takšno polnilo omogoča večjo zračnost in ohranja telo suho med spanjem.