Notranja oprema po meri

Mizarska delavnica z več desetletno tradicijo izdelovanja pohištva zagotavlja izdelavo kvalitetnega pohištva in ostale opreme za dom, poslovni ali javni prostor. 

Oblikovanje notranje opreme

Naše izkušnje zagotavljajo, da vam pomagamo pri odločitvah, rešujemo tehnične probleme, lahko svetujemo glede funkcionalnosti. Pomagamo vam pri izbiri pravih materialov. Svetovanje v času gradnje objekta pripomore k boljši izvedbi, zato je če se obrnete na nas, ko ste še v fazi gradnje ali prenove vašega objekta.

Za izdelavo uporabljamo vezano ploščo, oplemeniten iveral, masiven les, kerrock za pulte. Uporabljamo okovja priznanih proizvajalcev.

V sodelovanju z ostalimi dejavnostmi našega podjetja se lahko dogovorimo tudi za oblikovanje celotnega prostora, skupaj ostalo opremo , razsvetljavo...

Urejamo prenove, svetujemo glede notranje opreme, postavitve osvetlitve v prostorih.

Idejne projekte izdelamo v 2D in 3D tehniki, tako da lahko natančno vidite predlagano razporeditev pohištva, barvne kombinacije, izbiro materialov.

Na ta način dobite natančno predstavo o ureditvi prostora ter občutek za ambient. 

Za opremo vašega doma izdelamo:

  • Kuhinje in jedilnice
  • Dnevne sobe
  • Spalnice in otroške sobe
  • Stopnice, stebre, lesene ograje, zaključne letve iz masivnega lesa
  • Stenske obloge, ladijske pode

lastna oblika, kombinacija barv, prileganje prostoru so bistveni razlogi zakaj se odločano za izdelavo pohištva po meri. Vsiljene kombinacije tipskih sestavov ob zaključku opremljanja pustijo slab občutek. Dovolite, da za svoj denar dobite res to kar si želite. 

Opremljamo poslovne prostore

  • Pisarne, kompletno pohištvo za vaš poslovni prostor, dobavimo vam tudi stole in ostala sedala.
  • Zdravstvene ordinacije opremimo s pohitvom. Izdelava pohištva za zdravstvene ordinacije se izvede v skladu s predpisi in normativi zdravstvene stroke.
  • Hotelske sobe; celotno pohištvo za opremo hotelskih sob, izdelamo recepcije, jedilnice, skupne prostore.

Opremo poslovnih prostorov je potrebno vsaj tako skrbno izbrati kot opremo doma. Je res, da v poslovnih prostorih običajno ne spimo ali kuhamo vendar v njih preživimo večino dneva. Lepo pisarniško pohištvo je  pomembno za komunikacijo s strankami, pri katerih želimo pustiti čim boljši vtis, da se odločijo sodelovati z nami, kupiti naše izdelke ali storitve.

Pohištvo izdelamo na podlagi vaših želja in naših nasvetov

Za več informacij pokličite 01 72 27 597 ali pišite na mail: info@free-dom.si.

Na vašem objektu lahko opravimo ogled in brezplačno izmero. Na podlagi tega se lahko dogovorimo za izdelavo izrisa.