Free-dom vodne postelje

Na naših vodnih posteljah spi že več kot 110.000 zadovoljnih Evropejcev. Postelje so razvite in izdelane v Belgiji pri največjem evropskem proizvajacu sistemov vodnih postelj. Prav tako so vsi sestavni deli proizvedeni v Evropi. Postelja se prodaja v državah Evropske skupnosti. Prepričajte se o prednosti vodnih postelj Free-dom.

Vodna postelja Free-dom ponuja širok izbor izdelkov lastne blagovne znamke postelj. Ponudba je ena najpopolnejših in najbolj raznolikih na celotnem tržišču. Celoten program zajema ogromno kombinacijskih možnosti, hkrati pa gre za dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

Vodna postelja bo narejena po vaših merah. Na njej se boste naspali bolje in bolj zdravo, saj je vodna postelja najbolj zdrav spalni sistem, ki ga poznamo. Postelja se od vseh predmetov v vašem gospodinjstvu uporablja najbolj pogosto. Zato so vse vzmetnice, navadne in vodne, izpostavljene različnim plesnim, mrčesu, pršičam... Z uporabo čistila za čiščenje vinila ostane vaša vodna postelja čista in varna pred insekti. Zato je vodna postelja najboljša, če se želimo kvalitetno naspati.

Vodna postelja poskrbi za udobje z uporabo 4D vzmetnice. Pritisk vodne postelje je enakomeren po celem telesu, kar omogoča, da je vodna postelja bolj primerna za ležanje oziroma se na njej lahko sprostite.

Strani