naročilocena
skupaj 0.00
Vaša košarica je prazna 
Na blagajno
 

Uporaba sedežnih vreč

Zaradi polnjenja vreč s kroglicami stiroporja se vreča prilagaja hrbtenici. Počitek na sedežni vreči Free-dom je prijeten in sproščujoč zaradi enakomerne razporeditve sil na hrbtenico ne glede na položaj (sedenje, ležanje).

Pred vsako uporabo sedežne vreče jo primemo z rokami na najvišji točki, kjer se stikajo šivi. Vrečo rahlo stresemo, ni je potrebno dvigati.

Sedenje: usedemo se na zgornji del, vreče ne nagibamo vstran.

Pol ležeč položaj: vrečo rahlo nagnemo nazaj, usedemo se na polovico višine vreče.

Ležeč položaj: vrečo nagnemo nazaj, vendar ne do tal. Usedemo se na spodnjo tretjino višine vreče. Za udobnejši počitek priporočamo uporabo Tabyja. 

 

 

Navodilo za vzdrževanje in čiščenje sedežnih vreč

Posebnega vzdrževanja sedežne vreče ne potrebujejo. Za podaljšanje življenjske dobe odsvetujemo, da se sedežna vreča  uporablja kot nadomestek  trampolina, za več oseb hkrati kot je priporočeno in podobno. Izogibajte se tudi ostrim robovom v stanovanju, kjer bi se tkanina lahko poškodovala in kasneje pretrgala. 

Za čiščenje sedežnih vreč uporabljajte vlažno vpojno krpo. Večina madežev se odstrani na ta način. V izjemnih primerih lahko opravite čiščenje z blago mešanico nevtralnega čistila.

Pranje lahko opravite le z prej izpraznjeno vrečo, vendar ne na več kot 300 Celzija. O postopku praznjenja in pranja se predhodno posvetujte z proizvajalcem. Praznjenje in pranje lahko tudi mi opravimo namesto vas.

Pri prenašanju sedežne vreče Free-dom jo primite z obema rokama v najširšem delu. Le tako jo boste spravili skozi vrata, v avto, po hodniku…